مقامات ارشد حکومت طالبان امروز در همایش گرامیداشت از ۲۸ اسد عامل اصلی شکست استعمار انگلیس و دیگر اشغال گران کشور را ایمان راسخ و اتحاد مردم افغانستان دانسته، گفتند: امروز کشور از اشغال بیگانگان آزاد شده، آنان بر محافظت از وحدت جامعه و آزادی بدست آمده نیز تاکید کردند.
به گزارش انصار، همزمان با صد و پنمجین سالروز استرداد استقلال کشور قبل از ظهر امروز یک شنبه ۲۸ اسد ۱۴۰۳ همایشی گرامی داشت از ۲۸ اسد در وزارت دفاع ملی با حضور مقامات ارشد حکومت طالبان برگزار شد.
در این همایش ملا عبدالغنی برادر، معاون اقتصادی ریاست الوزراء گرامیداشت از ۲۸ اسد و سالروز استقلال کشور را یک روز تاریخی دانست.
وی با بیان این که این روز درحالی بزرگداشت می شود که ملت افغانستان با امکانات کم انگلیس را شکست داد گفت: این روز در تاریخ کشور یک روز فراموش ناشدنی و پر افتخار است.
معاون اقتصادی رییس الوزراء ضمن اشاره به این که مجاهدین افغان با امکانات اندک اما متحد استعمار انگلیس را از بین بردند نیز افزود: مردم افغانستان با ایمان قوی و با اتحاد، اما با امکانات اندک استعمار انگلیس را شکست دادند.
وی هم چنان تاکید نمود که حفاظت از آزادی همانند گرفتن آن ضروری است.
در همین حال مولوی عبدالسلام حنفی، معاون اداری ریاست الوزراء در این همایش با اشاره به این که انگلیس ها چهار بار بر افغانستان حمله کرده اند گفت؛ آنان در هر بار با دادن تلفات سنگین توسط مردم مجاهد افغانستان شکست خوردند.
وی افزود: انگلیس ها از هیچگونه جنایت و ظلم علیه مردم افغانستان برای رسیدن به اهداف شان دریغ نکرده اند.
معاون اداری ریاست الوزراء همچنین گفت: مردم مجاهد و قهرمان افغانستان در ادوار تاریخ ثابت کرده اند که اشغالگران مغرور هرگز جای پای در این سرزمین نخواهند داشت.
از طرفی هم مولوی امیرخان متقی، سرپرست وزارت امور خارجه حکومت طالبان در این مراسم گفت که آزادی با شمشیر و شجاعت و فداکاری به دست می آید و ملت های آزاده کسانی هستند که طعم استقلال را چشیده اند و هرگز غلامی را نمی پذیرند.
ر عین حال، سراج الدین حقانی، سرپرست وزارت امور داخله حکومت طالبان در این همایش از تخریب فرهنگ افغانها توسط بیگان گان خبر داده و گفت: تلاش شود تا وحدت ملی حفظ و فضای زندگی برادرانه در کشور بیشتر فراهم گردد.
از سویی هم مولوی محمد یعقوب مجاهد، سرپرست وزارت دفاع حکومت طالبان، استقلال افغانستان را میراث گرانبهای نیاکان مردم کشور دانسته و افزود: بنابر این حفظ آن وظیفه ملی ما تلقی می شود، وی همچنین با اشاره به عدم دخالت افغانستان در امور دیگر کشورها نیز گفت؛ اما به دیگران اجازه دخالت در امور افغانستان را نداده و حاضریم به هر قیمتی از افغانستان دفاع و حفاظت کنیم.
در این میان فصیح الدین فطرت، لوی درستیز قوای مسلح حکومت طالبان نیز افزود: امروز درحالی این روز را تجلیل می کنیم که کشور به معنای واقعی آزاد است.
وی همچنین با بیان این که پیش از این حکومت هایی بودند که این روز را در حالی تجلیل می کردند که کشور اشغال بود و از دیگران فرمان می گرفتند نیز گفت: امروز کشور ما کاملا مستقل است و سفارش هیچکس پذیرفته نمی شود.
لینک مطلب: https://www.ansarpress.com/farsi/33037